1 de Maig. Dia del.......treballador.


img. Google

Desde fa anys que a les grans ciutats eixien un dia com avui la gent treballadora que revindica els seus drets i fa el dia d'avui un dia de cel·lebració de tot alló que s'ha conseguit i alló que queda per conseguir.
Ara pues, hem arribat al dia d'avui, 1 de Maig de 2012 amb un total de quasi 6 mil·lions d'aturats, si no m'enganye.
I no es perque no tinguen gana de treballar, es per que no sé qui està fent que tots ens quedem sense feina.
A veure si m'explique. Es cert que hi ha una crisi mundial, que no te culpables. I no té culpables, perque si hi hagueren culpables ja estarien tancats a la presó com es el cas d'Islandia, i segurament al contrari, ara estaràn a les seves mansions d'america o alguna altra part del mon descansant a la "bartola" i fumant-se un bon puro mentre tots nosaltres no tenim diners ni per menjar.


img. Google

Ara bé, arribem al nostre pais i que passa?. Pasa que la clase politica està tirant-se pedres uns a la
teulada dels altres i no es donen conter que estàn fent el ridicul. Si, el ridicul perque ja fa uns quants anys d'aquesta crisi i cada any es veu un paissatge pitjor, i jo em pregunte: On està la gent que ha estudiat per a que açò no passara?, ja se que no es fàcil, pero tots els estudiosos dien que es veia vindre algo així.

Que et pareix, es veia vindre i, ha vingut, i tant que ha vingut. Pero torne a lo de abans. Qui collons està treballant per a que açó no ens deixe a la ruina?. La clase politica, els economistes, qui? La gent de a peu no tenim estudis per entendre-ho tot açó pero tots tenim un "Master" en crisi-logia, ja que sempre que parlem entre nosaltres li donem solucció a la crisi de seguida.

I crec que no anem molt desenganyats, perque crec que l'economia es com una cadena i tots formem part dels eslavons, i els diners tenen que correr per a que tot funcione, pero com hi ha un eslavó que no funciona que per a mi es la culpable de tot, i que es la banca, ha aturat la cadena i només falta eixir al carrer per a donar-se conter de que tot el que està passant. Gent sense feina, empreses consolidades que tanquen, gent que ven tot el que te per menjar i poder pagar als bancs, i com no families sense diners ni feina que paren al carrer per no poder pagar el prèstec.
Ara bé, hem arribat a la culpabilitat, la que ens donen a tots nosaltres, com si nosaltres haverem portat al mon a la quebra. I com es normal, o no, hi ha que apretarse els pantalons i sofrir les retallades dels politics de turno. Retallades en educació, retallades amb  la salut, pujades dels impostos, pujades de la gasolina, pujades de tot.


img. Google
PERO DE QUE ANEU???       

Trobeu que així s'arreglarà tot, o serà com acabareu de xafar-nos a tots?
Es a dir, que nosaltres tenim que pagar les malversacions de tots els corruptes i abusadors que ens han furtat els diners?
Que passa, que trobeu que no paguem prou?

Tots aquestos malparits (i perdoneu per el llenguatge) que s'han emportat els diners ben lluny, no dinen i sopen junts amb els politics de tots els paisos i els unten per a que no els toquen?
Hasta a on arriba la falta d'escrúpuls dels qui ens governen per a arribar a que vivim aquesta situació tan extrema ?

Com poden ser tan falsos de dir unes coses quant estan en l'oposició i quan governen ells dir el contrari?

A que juguen amb nosaltres?

Qui ens pot traure d'açí?

Crec  que tenim molts deures, pero sobretot tenim el dret de poder treballar i viure dins de les nostres posibilitats.

Comentaris