Temps de protestes

Aixó es el que estem vivint ara mateix, un temps de protestes.
I es que no es pot aguantar més. Sabiem que la crisi era mundial, pero jo només senc a gent que sen va a Suissa a treballar perque allí no hi ha crisi, o que fa el mateix a Alemanya, que pareix que açó de la crisi no vatja amb ells.
Ara be, si ens preguntem perque ells no tenen crisi i nosaltres si, se m'hen ocurreixen algunes raons.

Aquest senyor, Iñaqui Urdangarin, que com no tenia prou amb els seus diners i els de la seua dona, filla del rei, va i pega el colpet i s'emporta un bon grapat de mil·lions d'euros, o dolars, o el que siga. I lo bo del cas es que ningú s'havia donat conter. Es normal quant hi ha tant de poderio no es nota un mil·lió mes que menys.

Ara diuen que els reis no volen saber res d'ell. Ok, pero ...i els diners. No els té que tornar tots?. No el tenen que tancar a la presó?.
El mes segur es que no, i lo bo del cas es que lo mes segur es que de si pocs anys eixca a "La noria" o al "Salvame" a contar la seva historia.

Es lo que sol passar.

També tenim al que fá un aeroport i no posa avions:

Avions?, per a qué?, tu saps el lloc que hi ha per a pasetjar per allí, (aixó ho diu ell), els avións ja vindràn.

Doncs bé, aixó qui ho paga?. No només l'obra i les seves infraestructures, també els seu manteniment, el manteniment d'un aeroport, encara que estiga buit també té un cost i no crec que siga barat.
Ah!! ja se qui ho paga, ho paga ell, no?.
Doncs no serà per diners, que li ha tocat la loteria quatre vegades en cinc anys.
Aixó si que es tindre sort!!!

Ala pues a veure que passa ara, ara diuen a la tele que van a jutjarlo. Segur que ell també tornarà cada euro que ha furtat i de segur que està molts anys a la presó. Segur.

I com no, el que pareix avui en dia es que no roba el que li fan falta els diners com solia pasar abans, ara roba el que te diners, perque no en té mai prou. I el que passa es que quant tens molts diners només fas que comprarte coses cares:



I clar, es normal. Si tens diners tens que gastartels, encara que no tels hages guanyat, perque el que que està clar es que ningú sap com guanyen els diner aquestos personatges. Si, tenen una gran responsabilitat, ja ho sé. I tenen molta gent que confia en ells.
Es una faena molt pesà......Pero jo soc un pobre treballador que no conec rés d'eixe mon .

El unic mon que jo coneixc es aquest:








Que per molt que t'esforçes per  produir un producte de qualitat, el que està clar es que no guanyaràs ni per a pipes, perque els que manen faran oides sordes a les teues queixes i seguiran portant taronjes d'altres paisos que seràn mes barates i podràn guanyar (ells) mes diners.























L'educació dels nostres fills no es una preferència per a ells, i que tenim que eixir al carrer per demanar algo que tots nosaltres paguem amb els nostres impostos, i es una educació digna i de qualitat, no plena de retalls.


Idem de lo mismo.

El que fa por, o risa, com vullgueu dir-ho es que si escarbes un poc dins la merda i trobes que pots arreglar alguna injusticia, el mes segur es que si que et quedes sense feina:


http://politica.elpais.com/politica/2012/01/23/actualidad/1327347393_170349.html

Vullc pensar que tot açó es un cicle i que ho necesitavem per a donar-mos conter de que estavem passant-mos, i que aquest ritme de vida no podia durar massa, pero nosaltres ja estem escarmentats, el que no veem als que viuen per dalt de nosaltres baixar el ritme.

http://www.elpais.com/articulo/opinion/encima/posibilidades/quien/elpepiopi/20120117elpepiopi_6/Tes

Comentaris