Cara a cara pero...."dura"



Que vergonya!. No tinc mes paraules. 550.000 euros valdrà el debat entre els dos aspirants a president del govern. MIG MILIÓ D'EUROS.

80.000 euros valdrà el decorat, d'un sol ús, només per a l'ocassió.
90.000 euros en l'alquiler del Palau de Congresos.
70.000 euros en unitats mòbils.
42.000 euros en equipos de video.
25.000 euros en il·luminació.
25.000 euros en asistència tècnica.
I els més sorpendents són els 1.700 euros de minuta que percebràn els dos àrbitres de bàsquet que cronometraràn les intervencions de Rajoy i Rubalcaba o els 18.000 euros que es gastaran en càtering.

Vaig a dir-vos la meua opinió. Dona igual qui ho pague tot açó quant estém parlant de 5 mil·lions de parats, quant estem sofrint retallades per tots els llocs, en la sanitat, l'educació, etc. Quan desde les altes esferes estàn dient desde ja fa anys que ens hem de apretar el cinturó. Pues bé van ells i es gasten mig mil·lió d'euros en una nit, i el pitjor de tot açó es que  si haveren vollgut s'haurien estalviat molts diners si haveren aceptat l'ajuda de altres cadenes de televisió que oferien els seus pròpis mitjans.

Mig mil·lió d'euros que es gasten en una nit per a sentir a dos dirigents que han comportat que mes de 300.000 families es queden sense casa per no poder pagar i damunt han callat sempre quan els grans banquers ens acusaven a nosaltres de ser els culpables de tota aquesta crisis.

Mig mil·lió d'euros que serviràn per a poc perque si la solucció a tota aquesta crisis la té l'altre partit i ens tenim que gastar mig milió d'euros per a que ens ho diga....ja havera pogut dir-ho abans i ens haverem ahorrat uns quants diners i disgustos.

La meua opinió es que volen arreglar la crisis exprimint als que estem per baix, quan els diners que fan falta estàn a un altre lloc, i possiblement fora de les nostres fronteres.

Només vullc dir una cosa, i es que si tant  "recomanable" per a eixir de la crisis es apretarse el cinturó, ja haurien pogut començar ells i no comportar que aquesta quantitat de diners es gastara en sentir unes propostes que lo unic que faràn seràn seguir asfixiant-mos a tots.

Quin exemple.

Falsos.

Comentaris