Magdalenes de xocolate


Aquest migdia Xaro, Pau i Marc sels ha ocurrit fer magdalenes de xocolate. Xaro diu que l'han ajudada molt, Marc em conta que ell ha possat un ou i Pau un altre.
Bo, açi vos deixe els ingredient i l'elaboració per si voleu fer-ne vosaltres.

150 g. de xocolate pur.
90 g. de mantequilla.
250 g. de farina (2 gots)
30 g. de cacao en pols pur. (3 cullerades soperes)
2/3 de sobre de llevadura.
1 culleradeta de bicarbonato.
1 poquet de sal.
2 ous.
175 g. de sucre (9 cullerades soperes)
1 culleradeta de sucre vainillat o canella.

1- Precalfar el forn a 190º. Preparar 1 molde per a magdalenes amb els papers.
2- Fundir el xocolate amb la mantequilla al microones; possar al microones 30 segons, remenar, 30 segons...hasta que estiga caldós el xocolate.
3- Mesclar i tamissar la farina amb el cacao, la llevadura, el bicarbonato i la sal.
4- Batre hasta un punt cremós els dos ous amb el sucre i la canella.
5 Mesclar amb cuidao la mescla de xocolate amb la mescla dels ous.
Possar la mescla de farina de colp i remenar possant llet poc a poc.
Mesclar asoles el temps necessari per a conseguir una massa homogènea.
6- Omplir els moldes de paper hasta un dit per baix del borde.. Possar al forn durant 25 minuts a 190ª.

Eixa es l'elaboració de les magdalenes de xocolate, o per lo menys aixó es el que posa al sobret de la llevadura en pols.
Espere que vos eixquen tant bones com a ella.

Comentaris