LA FONT DEL BALADRAR....I LA BASURA

Anteriorment vaig publicar un comentari sobre la font del Baladrar, per a ser mes exactes el passat dia 18 d'Abril. En ell reflexionava sobre la manca de basureros i el descuit de la mateixa gent que no arreplega la basura que fa.
Doncs bé, avui mateix he tornat a anar amb la camera de fotos i he pogut comprovar que la bossa de basura que hi havia alli del passat dia 18 encara estava alli, pero amb alguna que altra més. No es tot aixó, sino que les bosses estaven esgarrades, segurament per algún animal que viu a la muntanya i que busca en elles un poc de menjar. No vullc ser massa critic amb ningú, pero com a ciutadà voldria expresar la meua queixa per la falta de neteja d'aquest paratge, i segurament alguns altres del nostre poble.
Els adults som els que ens queixem dels jovens, que sempre son els que embruten, trenquen, i ho fan tot de mal bé. Doncs bé, jo crec que som els adults, que amb el nostre pasotisme i despreocupació som els verdaders culpables de que les coses s'abandonen i es llancen a perdre, perque crec que ens costaria ben poc (en aquest cas en concret), passar una vegada per setmana i canviar la bossa plena de basura per un altra neta. Per no dir, o demanar uns basureros per aquest lloc, ja que l'excusa de que els jovens els trenquen pot ser certa, pero per aixó no crec que tinguem que tindre la basura escampada per tota la font.
18 d'Abril
1 de Maig

Comentaris