SEQUESTRENE (O QUELAT DE FERRO)

No vos asusteu, el color roig es del sequestrene.
Hola a tots, després d'aquestos dies de festa i de saó lo mes acertat era tirar-li Sequestrene al bancal o millor dit Quelat de ferro.
Per a que serveix?, pues be, el quelat de ferro com el seu propi nom indica conté ferro.
El ferro és un element essencial per a diverses funcions metabòliques, incloent la síntesi de clorofila. Les plantes en general, necessiten d'un suplement continu de ferro ja que les fulles madures no comparteixen el suficient ferro a les fulles en creixement. Es per aixó que de vegades es poden veure tarongers amb les fulles color verd clar o engroguides. 
Així pues, avui he tirat uns 6 kilos de sequestrene disolts amb aigua dels 10 kilos en total que tinc que tirar. He tirat ara mes de la mitat perque considere que ara li fa mes falta al taronger, ja que està en plena brotació i floració i aixó l'ajudarà a tindre mes força.
Avui la terra estava humida, i crec que al tirarlo en estes condicions haura estat mes repartit per les arrels ja que s'haurà escampat amb mes facilitat.
De totes maneres, es la primera vegada que ho faig, i els resultats, segons em diuen, es veuen molt prompte (un parell de setmanes). Es per aixó que ja vos contaré algo quan es veguen els resultats, o no.

Comentaris