FLAN DE TARONJA

Com avui es diumenge i molts de vosaltres s'ajunteu per a pasar el dia i dinar junts, ahi va una recepta fàcil que es pot fer amb taronges que sergur que quasi tots teniu o podeu conseguir.

Ingredients: quatre ous, 160 grams de sucre per al caramel, 400 Cc de suc ​​de taronja i 200 grams més de sucre.

Preparació: primer fem el caramel, abocant el sucre en un cas i escalfant a foc lent, anem remenant fins que el sucre s'hagi derretit i tingua un color daurat. Ho posem al molde. Tot seguit
barregem els ous ja batuts, amb el suc de taronja i el sucre, barregem bé fins que sigui una massa homogènia i aboquem en el mateix molde.

Cobrim el molde amb un tros de paper d'alumini i ho posem al forn preescalfat a 170 º durant uns 50 minuts. Si és un flan gran potser tarda un poc més. Si es tracta de flans menuts en uns 45 minuts, haurien d'estar llestos.

Comentaris