Com avui es diumenge i molts de vosaltres s'ajunteu per a pasar el dia i dinar junts, ahi va una recepta fàcil que es pot fer amb taronges que sergur que quasi tots teniu o podeu conseguir.
Ingredients: quatre ous, 160 grams de sucre per al caramel, 400 Cc de suc de taronja i 200 grams més de sucre.
Preparació: primer fem el caramel, abocant el sucre en un cas i escalfant a foc lent, anem remenant fins que el sucre s'hagi derretit i tingua un color daurat. Ho posem al molde. Tot seguit barregem els ous ja batuts, amb el suc de taronja i el sucre, barregem bé fins que sigui una massa homogènia i aboquem en el mateix molde.
Cobrim el molde amb un tros de paper d'alumini i ho posem al forn preescalfat a 170 º durant uns 50 minuts. Si és un flan gran potser tarda un poc més. Si es tracta de flans menuts en uns 45 minuts, haurien d'estar llestos.
Ingredients: quatre ous, 160 grams de sucre per al caramel, 400 Cc de suc de taronja i 200 grams més de sucre.
Preparació: primer fem el caramel, abocant el sucre en un cas i escalfant a foc lent, anem remenant fins que el sucre s'hagi derretit i tingua un color daurat. Ho posem al molde. Tot seguit barregem els ous ja batuts, amb el suc de taronja i el sucre, barregem bé fins que sigui una massa homogènia i aboquem en el mateix molde.
Cobrim el molde amb un tros de paper d'alumini i ho posem al forn preescalfat a 170 º durant uns 50 minuts. Si és un flan gran potser tarda un poc més. Si es tracta de flans menuts en uns 45 minuts, haurien d'estar llestos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada